KotiVisio messut Tampereella

AUKIOLOAJAT:
30.-31.8.2014
lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17

PAIKKA:
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Tampereen verhoilijamestarit ovat mukana messuilla A-hallissa osastolla A 414. Pääset tästä messujen nettisivuille, josta löydät koko messutarjonnan. Tulehan piipahtamaan osastollemme!

Verhoilijat Verkarannassa 2012

VERHOILIJAT OVAT VERKARANNASSA 9.3.-4.4.2012
ma–pe klo 10–18 ja la–su klo 11–6

Tampereen verhoilijamestarit ry:n 50-vuotisjuhlanäyttely
Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkaranta
Verkatehtaankatu 2, 33100 Tampere

Verhoiluala on esillä monipuolisesti ja pintaa syvemmältä. Esittelemme verhoilijoiden työtä sekä valmiiden verhoilutöiden että työnäytösten kautta. Kävijöillä on mahdollisuus tutustua verhoilumateriaaleihin, erilaisiin työkaluihin ja verhoilutekniikoihin ja näin nähdä kuinka työn lopputulos syntyy.

Tampereen Verhoilijamestarit on vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja valvoa jäsentensä etuja, yhtenäistää alan pelinsääntöjä, nostaa verhoilijoiden ammattitaitoa sekä edistää verhoilijoiden verkostoitumista ja sosiaalista kanssakäymistä. Yhdistyksen tehtävänä on lisäksi lisätä kuluttajien tietoisuutta verhoilusta. Jäsenistö koostuu Pirkanmaan alueen verhoilijoista.

TEKEMISEN RIEMUA, TYÖPAJAT LAPSILLE, NUORILLE JA AIKUISILLE

Näyttely on myös toiminnallinen ja vuorovaikutteinen foorumi. Työpaja herätetään eloon yleisölle järjestettävien teemapäivien kautta. Järjestämme myös ennakkovarauksesta näyttelyn esittelyn ja työpajan halukkaille ryhmille. Pajassa on mahdollisuus valmistaa omin käsin jokin pienimuotoinen tuote verhoilumateriaaleista.

RAHI 50-LUVULTA

Juhlavuotemme tuote on rahi 50-luvulta. Tuolloin rahi kerättiin verstaiden ylijäämämateriaaleista, kuten puusta, vanerista, pahvista, flokkivanusta, puulastusta ja kankaan lopuista.

Juhlan kunniaksi rahin rungon osat on teetetty Kalevan Vanerissa ja verhoilijat ovat kasanneet ne yhteisissä talkoissaan. Tämän jälkeen rahit ovat matkanneet eri verstaille saadakseen ylleen verhoilun.

Raheja on valmistettu 50 kappaletta ja ne numeroidaan. Rahit ovat esillä näyttelyssämme ja kävijöillä on mahdollisuus ostaa ja varata mieleisensä.

TERVETULOA VERKARANTAAN!